Sklizeň hroznů je prováděna ručně. Hrozny pocházejí z 30-40 letých vinic. Fermentace probíhá při nízké teplotě (15°C) v nerezových kádích. Druhotná fermentace probíhá na lahvi a...
Cava Alsina Sarda Brut Blanc de Blanc 0,75l - Po vylisování probíhala fermantace při nízké teplotě v nádržích z nerezavějící oceli. Druhá fermentace probíhala v láhvi 12 měsíců.
Tradiční španělské šumivé víno brut nature, z vinařské oblasti Cava, z odrůd Xarel.lo, Macabeo a Parellada. Vyrábí se tradiční metodou champenoise. Zraje 36 měsíců v lahvi. Má...
Bílé šumivé víno extra brut, z vinařské oblasti Cava, z odrůdy Xarel.lo. Jedná se o speciální cavu, kterou věnoval zakladatel vinařství Carles Sumarroca své...