Bílé víno suché, z vinařské oblasti Yecla, z odrůd Chardonnay a Macabeo. Macerování probíhá v chladu, fermentace pak 15 dní při kontrolované teplotě 15 °C. Má jiskřivě světle...
Bílé víno Davila M-100 2011 vyrobené ze směsi Loureiro, Caíño Blanco a Albariño.Vyráběné v Rías Baixas D.O., kde byly hrozny ručně vybrány na vinici, sklizeny a znovu vybrány ve...
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Rías Baixas, z odrůdy Godello. Fermentace probíhá v tancích z nerezavějící oceli při kontrolované. Má slámově žlutou barvu s nazelenalým...
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Rías Baixas, z odrůdy Albariño.
Po dlouhém macerování hrozny fermentují při velmi nízké teplotě, aby se zachoval aromatický potenciál...
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Rueda, z odrůdy Verdejo.
Má světle žlutou barvu se zeleným odstínem, ve vůni je intenzivní a komplexní s tóny tropického ovoce a čerstvě...
100% Sangiovese, macerace hroznů 10-15 dnů v nerezových tancích při řízené teplotě. Následně víno zrálo ve dřevěných sudech. Ve vůni Vás uchvátí džem z červeného ovoce, v chuti...
Červené víno suché, z vinařské oblasti Toro, z odrůdy Tinta de Toro z hlav až 60 let starých.
Má třešňově červenou barvu, intenzivní aroma černého lesního ovoce a švestek s...
Červené víno ABBA silná vůně červeného ovoce a lékořice, která je dobře promíchaná s kořeněnou chutí a praženou čokoládou. V ústech plná a smyslná chuť.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Castilla y León (Toro), z odrůdy Tinta de Toro, z vinic až 100 let starých. Zraje 22 měsíců v nových francouzských dubových sudech a 24...
Červené víno suché, z vinařské oblasti Castilla y León (Toro), z odrůdy Tinta de Toro.
Zraje 14 měsíců v amerických a evropských dubových sudech a následně 12 měsíců v lahvi....
Červené víno suché, z vinařské oblasti Casitilla y León (Ribera del Duero), z odrůd Tempranillo a Syrah.
Zraje 16 měsíců ve francouzských a amerických dubových sudech. Má...