Víno a delikatesy, Strana 11
Nejprodávanější
Červené víno suché, z vinařské oblasti Yecla, z odrůdy Monastrell. Vyrobeno z hroznů starých, nezavlažovaných vinic. Zraje 14 měsíců ve francouzských dubových sudech.
Červené víno suché z oblasti Yecla v autonomii Murcia. Víno je vyrobeno z hroznů odrůdy Monastrell ze starých keřů s nízkým výnosem. Zraje 6 měsíců v novém americkém dubovém...
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Yecla, z odrůd Chardonnay a Macabeo. Macerování probíhá v chladu, fermentace pak 15 dní při kontrolované teplotě 15 °C. Má jiskřivě světle...
Bílé víno Davila M-100 2011 vyrobené ze směsi Loureiro, Caíño Blanco a Albariño.Vyráběné v Rías Baixas D.O., kde byly hrozny ručně vybrány na vinici, sklizeny a znovu vybrány ve...
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Rías Baixas, z odrůdy Albariño, Loureiro a Treixadura.
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Rías Baixas, z odrůdy Godello. Fermentace probíhá v tancích z nerezavějící oceli při kontrolované. Má slámově žlutou barvu s nazelenalým...
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Rías Baixas, z odrůdy Albariño. Po dlouhém macerování hrozny fermentují při velmi nízké teplotě, aby se zachoval aromatický potenciál...
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Rueda, z odrůdy Verdejo. Má světle žlutou barvu se zeleným odstínem, ve vůni je intenzivní a komplexní s tóny tropického ovoce a čerstvě...
Červené víno suché, z vinařské oblasti Toro, z odrůdy Tinta de Toro z hlav až 60 let starých. Má třešňově červenou barvu, intenzivní aroma černého lesního ovoce a švestek s...
Červené víno ABBA silná vůně červeného ovoce a lékořice, která je dobře promíchaná s kořeněnou chutí a praženou čokoládou. V ústech plná a smyslná chuť.