Víno a delikatesy, Strana 8
Nejprodávanější
Sklizeň hroznů je prováděna ručně. Hrozny pocházejí z 30-40 letých vinic. Fermentace probíhá při nízké teplotě (15°C) v nerezových kádích. Druhotná fermentace probíhá na lahvi a...
Cava Alsina Sarda Brut Blanc de Blanc 0,75l - Po vylisování probíhala fermantace při nízké teplotě v nádržích z nerezavějící oceli. Druhá fermentace probíhala v láhvi 12 měsíců.
Světle žlutá barva. Aroma jablko hruška broskev nektarinka meloun pomeranč citron grapefruit med zázvor dobře vyvážená střední kyselost.
Krásná rovnováha tří odrůd hroznů (60% Chardonnay, 35% Pinot Noir a Pinot Meunier 5%). Snadno k pití, bude ideální pro aperitiv, stejně jako pro zbytek večera. Jedná se o víno,...
Toto zvláštní víno je květinové, elegantní a jemně texturované, s intenzivní slaměnou a žlutou barvou, můžete očekávat vůni hrušky, vanilky a bílých květin.
Barva slámově žlutá. Vůně se otevírá na květinových tónech heřmánku s náznaky žlutohnědého ovoce, jako je jablko a hruška, pak se rozvine o příjemné citrusové nuance.
Vyrábí se ze 100% hroznů Ribolla Gialla, sklizených pouze ručně koncem září. Fermentace probíhá v nerezových tancích při kontrolované teplotě po dobu cca 18 dní, následuje...
Červené víno z odrůd Lagrein. Intenzivní a tmavě rubínová barva. Chuť doplňuje příjemná vůně zralého a černého ovoce s elegantními tóny malin. Toto víno se dobře hodí k tmavému...
Červené víno s nádechem třešně a lehkým třpytem z odrůdy Lagrein.
Vychutnejte si rafinované, trpké červené víno s nádechem třešně. Vaše smysly obohatí intenzivní ovocné tóny. Vyrábí se výhradně z hroznů Lagrein sklizených na konci září.